CAOWijzer in nieuw UI-design

Maak kennis met de vernieuwde CAOWijzer!

Voor een nog betere gebruikerservaring hebben we het gebruik van CAOWijzer geanalyseerd en diverse verbeteringen doorgevoerd. Zo is het opzoeken van de inlenersbeloning intuïtiever en sneller, en kun je reeds opgevraagde informatie gemakkelijker raadplegen.

Lees verder op deze pagina voor een overzicht van alle veranderingen, of log direct in om de vernieuwde CAOWijzer zelf te ervaren!

Img

Nog sneller de juiste inlenerbeloning vinden

Om je te helpen nog sneller de inlenersbeloning te vinden, hebben we een aantal stappen in de wizard vereenvoudigd. De invoer van CAO, CAOFunctie en CAOFunctiegroep is nu makkelijker, en je krijgt slimme suggesties op basis van populaire zoekopdrachten. Daarnaast zijn de velden Kandidaat, Opdrachtgever, Bureau niet meer verplicht. Wanneer er maar één optie is, selecteert CAOWijzer het aantal werkweekuren automatisch.

Nieuwe CAORequest pagina met de belangrijkste info

Heb je de wizard afgerond en een request gedaan? Dan kun je de meest relevante informatie nu terugvinden op de betreffende CAORequest pagina. Hier vind je onder andere alle toeslagen en vergoedingen en je kunt het gehele rapport met één druk op de knop printen. Opnieuw eenzelfde soort request doen?  Ook dat doe je in een handomdraai op de CAORequest pagina.

Vernieuwd CAOWijzer rapport

Met alle vernieuwingen in onze user interface, kon het CAOWijzer rapport natuurlijk niet achterblijven. We hebben het design daarom opgefrist en gebaseerd op de nieuwe look & feel van de tool zelf. Daarnaast is er een slimme integratie toegevoegd met de online contractgenerator HelloFlex Pact. Wanneer je het CAOWijzer rapport genereert via Pact, wordt belangrijke contractinformatie zoals startdatum en loon automatisch bijgevoegd in het CAOWijzer rapport.

Requests gemakkelijk terugkijken en gebruik monitoren

Eerder was het niet te zien hoeveel CAOWijzer requests er gedaan waren en door wie. Met deze release geven je hier meer inzicht in. Via de nieuwe lijstpagina Requests kun je alle requests tot 3 wel dagen na het het afronden van de wizard inzien. Ook kun je hier alle historische requests terugvinden en je kunt zien door wie deze zijn gedaan. Kortom. de informatie uit CAOWijzer is veel makkelijker terug te vinden en het gebruik van de tool is beter te monitoren.