CAO Metaal & Techniek

Gratis demo
CAOWijzer!

  • Gelijk werk, gelijk loon met de juiste inlenersbeloning
  • Meer dan 1000 CAO’s voor meer dan 10.000 functies
  • Direct inzicht in het minimum CAO-loon, eerstvolgende loonsverhogingen, de toeslagen en loonmutaties

VRAAG JE GRATIS DEMO AAN

De inlenersbeloning

In de ABU en NBBU CAO is de term inlenersbeloning erg belangrijk. Met de inlenersbeloning is wettelijk bepaald dat de uitzendkracht hetzelfde loon verdient als de overige werknemers van de inlener.

Als uitzendbureau ben jij verantwoordelijk voor het juist toepassen van de inlenersbeloning. Natuurlijk wil je onnodige boetes voorkomen. Bovendien is het tijdrovend en fout- en onderhoudsgevoelig om zelf steeds het cao-loon op te zoeken.

Maandelijks maken daarom meer dan 2.500 uitzendbureaus gebruik van CAOWijzer. Met CAOWijzer kunnen zij snel en eenvoudig de inlenersbeloning opvragen van een groot aantal CAO’s. De informatie is altijd actueel.

1. Vul je zoekvraag in voor CAO Metaal & Techniek

Het enige dat CAOWijzer nodig heeft om direct voor jou het juiste CAO-loon op te zoeken, is een aantal standaard gegevens, zoals de beoogde functie en de leeftijd. Vul de gegevens in en klik daarna op Volgende.

2. Voila, de inlenersbeloning!

CAOWijzer laat je direct de inlenersbeloning voor de CAO Metaal & Techniek zien. Het minimum-uurloon volgens de cao, het uurloon wanneer de volgende periodiek bereikt wordt en de ADV-vergoeding is direct duidelijk zichtbaar om af te lezen!

Alle informatie over de CAO Metaal & Techniek altijd bij de hand

Bekijk het resultaat later terug in het overzicht Requests. Of bewaar het resultaat als pdf-document, zodat je alle relevante informatie over de CAO Metaal & Techniek voor deze flexwerker en opdrachtgever altijd paraat hebt. Handig!

Welk CAOWijzer abonnement wil je afnemen?

Light

€ 25 per maand
  • Requests – 10 p/maand
  • Extra request – € 3,50

Premium

€ 100 per maand
  • Requests – 75 p/maand
  • Extra request – € 2,00

CAOWijzer in actie zien?

Benieuwd hoe CAOWijzer jou kan helpen met de CAO Metaal & Techniek? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op om een demo in te plannen.